Laat jezelf van je beste kant zien!

March 7, 2018

Het is ons allemaal wel eens overkomen: je solliciteert voor een baan die je helemaal te gek vindt, maar wordt helaas afgewezen. #balen. Been there, done that. En ja, hoe leuk we het vinden om onze social media kanalen vol te kalken met levensverhalen, hoe lastig we het vinden om een échte goede sollicitatiebrief te schrijven en jezelf van je beste kant te laten zien. Want wat vertel je nu eigenlijk en wat blijft hangen? Daar liepen de jongeren tijdens het Pop Up Event van Gemeente Amsterdam ook tegenaan.

 

En daar hebben wij van BLU iets op verzonnen! Simpel, zo gefixt en helemaal jij: een eigen animatie die vertelt wie je bent, wat je doet of wilt gaan doen en wat jouw motto is. Kortom: een kleine impressie van jezelf. Het doel? Sneller (digitaal) opvallen op een spontane manier! Deel ‘m bij je sollicitatie, gooi ‘m op je social media kanalen of gebruik het als een oproep: we can do it all. En jij dus ook!

 

Ben jij als uitzendbureau, recruiter of jobhunter geïnteresseerd in deze tool en kunnen we iets voor jouw bedrijf betekenen? Scroll dan snel verder voor een kleine impressie:

 

 

 

Nu denk je natuurlijk maar één ding: geef mij ook zulke animaties! Gaan we regelen voor je.

 

Bel ons op 020 - 238 29 12, mail ons op info@blu-brand.nl of kom gezellig langs.

Dan praten we verder. Cheers!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede