People

BLU is een bijzonder ervaren team van professionals.

Van gepokte en gemazelde rotten uit het reclamevak tot de verse helden van generatie Z. Naast jarenlange ervaring met grote merken houdt BLU zich ook bezig met het begeleiden van Startups in hun branding- en marketingactiviteiten.

Met succes. En zeker ook met tegenslag.

Die ervaringen delen we graag.

Thomas Magermans - Partner/ Creative Director

Hij is de oervader van BLU, wat in een grijs verleden Blutarsky was. Waar hij een boost van krijgt? Van een goed verhaal. Of het nu is als regisseur op de set, art-director of als creatief strateeg. Deze reclamerot vindt het heerlijk om die stip aan de horizon te bedenken en daar naartoe te reizen. Het moet gewoon kloppen.

En klopt het niet, dan hoor je hem zuchten.

 

Dave Vink - Designer

 

Dave gaf zijn eenmansbureau op voor een baan bij BLU en gelijk heeft hij. Want mooie dingen maken met een energiek team is waar hij een boost van krijgt. Naast designen heeft hij nog twee andere liefdes: mountainbiken en bootcamp. Oh, en vergeet Casey Neistat en Chris Do niet. Deze twee creatieve ondernemers volgt Dave online op de voet.

 

Laurie Pasmans - Project Manager

Een mens zet gemiddeld 6.000 stappen per dag, Laurie overtreft de norm van 10.000 maal 2. 

Laat dit het begin zijn van de stappen die BLU 

gaat maken aan het begin van 2019...

Elle Smolders - Content Specialist

Hoor je vrolijk ‘goedemorgen!’ met een zachte G, dan weet je dat Elle binnen is. Ze krijgt een boost van sterke koffie en creatieve copy. Het liefst is ze op reis in Afrika, maar met een dochtertje van anderhalf is ze vaker áán het steppen dan óp de steppe. Voorheen werkte ze als freelance journalist voor bladen als Viva en Margriet en voor merken als Shoeby en Heineken.

Peter Hoekstra - Partner

Hij werd verliefd op een dame oet Twente en verhuisde daarnaartoe. Gelukkig, want daardoor is BLU ook in Enschede vertegenwoordigd. Peter krijgt een boost van bedenken waarom het wél kan. Ook vindt hij het een uitdaging om klanten door zijn bril te laten kijken. Ervan te overtuigen waarom his way, the right way is. En werkt hij niet, dan fietst hij door het Twentse landschap.

Hans d’Hollosy - Partner

Deze sportieve salesman en startup-expert werkt samen met Peter in Enschede. Samen zijn ze een top team, want net als Peter is Hans erg ambitieus (en zijn planningen vaak ook). Hij wordt gelukkig van connecties leggen, onderhandelen en zoeken naar meerwaarde voor alle partijen. Heeft hij een beetje stress, dan geeft dat hem juist een boost. Net als een powernap trouwens.  

  

Arjen Brink - Digital Marketing Specialist

 

Door de steeds veranderende mogelijkheden in online marketing, is zijn werk volgens eigen zeggen nooit saai. Arjen is een perfectionist, maar wel een die pragmatisch werkt. Privé is hij meer laid-back en gaat hij het liefst op vakantie. Niet voor niets heeft hij voor Thomas Cook gewerkt. Nu onder andere voor BLU, en laten we eerlijk zijn: dat is toch leuker dan vakantie.   

 

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede