GEMEENTE AMSTERDAM

PERSONAL BRANDING

Gemeente Amsterdam heeft ons gevraagd om tijdens Amsterdam Pop Up jongeren te helpen met hun personal branding om zo hun kans op een baan te vergroten. Kortom: hen handvatten te bieden om op een originele manier zichzelf te presenteren als zijn gaan solliciteren. Wij gaven de jongeren ter plekke een personality boost: een persoonlijke animatie waarmee zij klaar zijn om de arbeidsmarkt te veroveren.

PERSONALITY BOOST

De persoonlijke animatie is geen vervanging van het CV, maar een originele en opvallende manier om jezelf bij een potentiële werkgever te presenteren. De custom made animaties zijn opgebouwd uit foto’s en quotes. De quotes gaan over wie de jongeren zijn, wat zij willen doen en waar zij voor staan. Wij maakten de animaties live op locatie en in nauwe samenwerking met de jongeren. Aan het einde van het event gingen zij naar huis met niet alleen een mooie persoonlijke animatie, maar ook met advies over hoe zij deze goed kunnen inzetten op social media: LinkedIn, Facebook en Instagram.

RESULTAAT
 

Het doel van de Gemeente Amsterdam was om zoveel mogelijk (werkloze) jongeren aan een baan te helpen. Een zetje in de rug te geven en hen te stimuleren om met frisse moed te solliciteren. En dat is gelukt. Ron Stutz van de Gemeente Amsterdam is medeverantwoordelijk voor het opzetten van Amsterdam Pop Up en is blij dat maar liefst twee derde van de aanwezige jongeren op het event een baan heeft kunnen vinden dankzij onze Personality Boost.

Ron Stutz:

‘Deze jongeren hebben de animatie meegestuurd met hun sollicitatiebrief en kregen mede hierdoor de mogelijkheid om aan de bak te gaan. Wij zijn dan ook enorm enthousiast over deze sollicitatietool.’

MEER WETEN OVER DE PERSONALITY BOOST?

 

Ben jij als gemeente, uitzendbureau, recruiter of jobhunter geïnteresseerd in deze tool en kunnen we iets voor jouw bedrijf betekenen? Neem dan contact met ons op.

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede