LEGE BATTERIJEN.NL

IDENTITEIT & STRATEGIE

 

“Lege batterijen inleveren is niet alleen goed voor het milieu, je kunt er ook iedere maand mooie prijzen mee winnen. Wat dacht je van een reischeque t.w.v.

€ 1.000,-?” 

 

Ja. Dat kan écht. Alleen moet dit wel kenbaar gemaakt worden. En laat dat nou precies zijn wat wij doen voor Stibat - Legebatterijen.nl. Van aansprekend social content in zowel copy als beeld, tot aan een styleguide en video opnames met Stibats allergrootste fan: Henk

VAN STRATEGIE TOT SOCIAL ACTIVATIE:
HOE MAKEN WE HET INLEVEREN VAN LEGE BATTERIJEN AANTREKKELIJK?

Stibat - Legebatterijen.nl is de organisatie die de inzamelactiviteiten voor lege batterijen in Nederland coördineert. In verschillende winkels door heel Nederland vind je inlevertonnen en -dozen waar je lege batterijen kunt inleveren. Dit wordt gedaan met maar één doel: ieder jaar moeten er steeds meer batterijen worden ingeleverd voor een zo groen en milieuvriendelijk Nederland.

Hoe wij dit kunnen aansporen? We bedenken de strategie voor de social media kanalen van Legebatterijen.nl en creeëren content wat altijd inzetbaar is. Samen met het gezicht van Stibat, Henk, zorgen we ervoor dat we het inleveren van lege batterijen écht aantrekkelijk maken. Lever jij ze al in?

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede