BELIEF

Het zijn opwindende tijden. Er is een heuse revolutie gaande. Een technologische omwenteling die het mogelijk maakt voor merken op het juiste moment en de juiste plek, met de juiste boodschap in te spelen op de informatie- en inspiratiebehoefte van hun doelgroep. En vervolgens ook de stap naar een transactie drastisch te verkleinen.


Natuurlijk begint elk succesvol merkverhaal met een goed product. Een product dat onderdeel is van het leven van gebruikers. Waarin het waarschijnlijk een functionele rol vervult. Of juist een emotionele. Zolang het product of de dienst maar aan de eisen van gebruikers blijft voldoen voeg je als merk waarde toe. En speel je in op daadwerkelijke behoeften van je doelgroep.


Elk hoofdstuk van je merkverhaal dat je deelt, moet van waarde zijn voor de ontvanger. Niet zinloos zenden. Of krampachtig proberen de conversatie aan te gaan, terwijl iemand daar op dat moment geen behoefte aan heeft.
 

Het binden van mensen aan merken mag geen doel op zich zijn. Het is veel waardevoller om er met de juiste inhoud te zijn, op de momenten dat iemand hier behoefte aan heeft en voor open staat.
 

In zulke situaties relevant zijn, op een inspirerende manier je merk laden, én sturen op commerciële transactie, dát is nu mogelijk.
 

Zo wordt de kloof gedicht tussen hoogwaardige merkbeleving en alleen op conversiegerichte performancemarketing en e-commerce- uitingen.
 

 


 

De mogelijkheden die deze transitie met zich meebrengt zijn eindeloos. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. BLU verbindt de kracht van creatieve merkcommunicatie, met de technologische kansen van performancemarketing en e-commerce.


Van onderzoek en strategie tot creatie en distributie: samen geven we jouw merk een Brand Boost.™ Met content die converteert.
Altijd en overal.

Hoe zo'n BLU Brand Boost eruit ziet?

Van customer touchpoint naar punt van inspiratie én transactie.

Wij geloven dat dit ook geldt voor de communicatie van je merk.

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede