5

VALKUILEN VAN 
BRANDING VOOR

STARTUPS

HOE SLAAG JE ALS STARTUP

 

Er zijn veel geheimen om als startup succesvol te zijn. En een flinke dosis geluk. Maar aan je drive om te slagen zal het niet liggen.

 

En: jouw idee is fantastisch. Wereldveroverend. En dat moet die wereld weten. Je hebt ideeën, je hebt een plan. En je idee wordt vanzelf opgepakt.

 

Natuurlijk weet je dat het niet allemaal vanzelf gaat, er zijn alleen in Nederland al 200 startups per jaar. Met een slagingskans van 1 op 10 klinkt succes al een stuk verder weg.

 

Ook dat heb je afgedekt met een disruptief businessmodel en je begint de dag met een goed glas Lean Startup: Je leert sneller te herkennen wat werkt en je zet opzij wat niet werkt.

 

Maar weet je wel wie er nou daadwerkelijk op jouw product zit te wachten. En hoe vertaal je jouw verhaal naar een verhaal dat zij willen horen.

 

Hoe zet je je merk neer? Wie is je doelgroep en wat is je propositie? Allemaal vragen die invloed hebben op jouw succes. Je hebt ideeën, maar je expertise is het niet.

 

Branding is geen marketing, al ligt het wel in elkaars verlengde. Met marketing beïnvloed je de verkoop terwijl branding moet inspireren.' Just do it' is zo'n voorbeeld.

 

Het lijkt simpel, maar de werkelijkheid is een stuk complexer.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN DOWNLOAD GRATIS ONZE WHITEPAPER OVER DE 5 VALKUILEN VAN BRANDING VOOR STARTUPS.

*Tenzij anders aangegeven, worden deze gegevens alleen gebruikt voor het verstrekken van de aangevraagde informatie en niet gedeeld met derden.

 

OVER BLU

 

BLU is een bijzonder ervaren team van professionals. Van gepokt en gemazelde rotten uit het reclamevak tot de verse helden van generatie Z. Naast jarenlange ervaring met grote merken houdt BLU zich ook bezig met het begeleiden van Startups in hun branding- en marketing activiteiten. 

Met succes.
En zeker ook met tegenslag.

Die ervaringen delen we graag.

CONTACT

T: 020 - 238 29 12
E: info@blu-brand.nl

BLU Amsterdam

John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

BLU Enschede

Hengelosestraat 549
7521 AG Enschede